Kertépítés közben a legjobb a szemránckrémről beszélgetni

Szomszédommal és egyben nagyon kedves barátnőmmel mindig együtt szoktunk kertészkedni. Rengeteg kertépítős videót láttunk már és nekem is rengeteg ötletem volt, mint neki is. Arra gondoltunk, hogy egymásnak tudunk segíteni, hiszen sok olyan kerti munka van, amit nehéz egyedül megcsinálni, viszont csapatban sokkal könnyebb.

Nemrég újra együtt dolgoztunk és arról beszélgettünk, hogy hogyan is őrizzük meg fiatalságunkat a magunk módján sporttal és helyes táplálkozással. Igen ám, viszont a ráncok ellen semmit sem lehet tenni, gondoltuk mi. Barátnőm azt mesélte, hogy nemrég olvasott egy cikket, ahol szemránckrémeket teszteltek és írták le a tapasztalatokat. Azt mondta este át is küldi a weboldal nevét.

Így is lett és rögtön meg is néztem az oldalt. Rendkívül érdekes volt, mert arról is volt szó, hogy idősebb korban már meg kell gondolni, hogy mit kenünk az arcunkra és nem érdemes az első reklámnak bedőlni, hanem valóban olyan terméket kell választanunk, ami számunkra megfelelő.

A termékek

Három olyan terméket vetettek össze melyek mindegyikére igaz, hogy a sötét karikák a ráncok valamint a szem alatti táskák eltüntetésének tesztjén jó eredménnyel végeztek. Mind három termék néhány percen belül hat valamint 8-10 órán keresztül hatásos, viszont a A Laumar InstanTense Plus szérumra az is igaz, hogy tartósan csökkentheti ezeknek a szem körüli problémáknak az erősségét.

A ráncok eltüntetésében két termék közepesen végzett viszont az InstanTense Plus szérum kimagasló eredményt ért el a szemránckrémek tesztjén. A vásárlók elégedett visszajelzései, valamint a megtekinthető videók mind arról árulkodnak, hogy a vásárlók legnagyobb része örömmel használja a terméket és újra meg fogja venni azt.

Ezek után a termékek klinikai tesztelését vizsgálták. Volt olyan termék, amelyről nem volt adat feltüntetve, mert a cégük weboldalán sem nyújtottak információt. Egy másik terméknél volt klinikai tesztelés viszont nem lehetett tudni, hogy hosszú távon milyen hatásai vannak. A szérum esetében viszont bizonyított a klinikai teszt valamint, hogy a termék semmilyen irritációt nem okoz. Nem olyan régen egy független kutatóintézet is bizonyította a termék hosszan tartó pozitív hatását a szervezetre, a ráncok csökkenését, a táskák leapadását.

Melyik éri meg legjobban

Ezek után a termékek árait vetették össze. A teljes árat valamint a ml-re eső árat is feltüntették a szemránckrémek esetében. Meglepően az eddig leghatásosabb szérum volt a legolcsóbb termék a három közül, mikor az 1 ml-re eső értéket nézték. Hiszen a termék két hónapig is elegendő viszont a másikak 2-3 hetes intervallumával szemben.

Végül a teszt győztesét hirdették ki. Az InstanTENSE Plus emelő hatású szérum volt a legjobb a szemránckrémek versenyében. Ha hosszú távon eredményt szeretnénk látni irritáció nélkül, akkor tudjuk, hogy mit kell választani. A legjobb benne, hogy a termék 2020 októberétől már a gyógyszertárakban is kapható.

Viszont ha online szeretnénk megrendelni, akkor a honlapon erre is van lehetőség. Nagyon gyors kiszállítással és 30 napos visszafizetési garanciával. Ha bármilyen kérdésünk van, akkor érdemes a visszajelzéseket elolvasni, valamint a gyakori kérdések fül alatt is rengeteg információhoz juthatunk. Természetesen az ügyfélszolgálat telefonon vagy e-mailben is elérhető számunkra. Még aznap este megrendeltem a saját szérumot és alig vártam, hogy megérkezzen és kipróbálhassam. Nem csalódtam, mert a termék éppen olyan jó, mint ahogyan azt leírták. Megköszöntem szomszédomnak és cserébe neki is vettem egyet ajándékba, mert ennyire jó weboldalt mutatott nekem.