Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire

A tavasz mindenek felett a kedvenc évszakom. Végre úgy mehetek ki a kertbe, hogy beindul a jó idő és úgy kertészkedhetek, hogy közben kellemesen simogatja a hátamat a napsütés még anélkül, hogy rákvörösre égnék félóra alatt. Ilyenkor indul meg az élet, gyönyörű színekbe borul a virágos kert, minden annyira szép lesz és színes és szagos – már a jó értelemben véve. Egyszerűen minden felébred és minden gyönyörű lesz, nekem a legszebb az év során. Persze nem csak a természet ébredése miatt és a kertészkedés végett szeretem ezt az évszakot, hanem azért is, mert végre indulhat a motorozás is ilyenkor! Most ráadásul egy vidám hírrel indult egyébként is a hét. Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire – a motortire.hu-n ezt láttam.

Ez az a gumis oldal, ahonnan szoktam vásárolni, meg aztán cseréltetni is a szettjeimet és most megint sikerült belefutnom egy olyan akciós felhívásba, amit azt hiszem, hogy nem fogok tudni és persze nem is akarok ott hagyni. Jelentősen olcsóbban tudok hozzájutni azokhoz a jól bevált termékekhez, amikkel évek óta motorozok biztonságosan. Persze ez sok tényezős dolog, de abban szerintem egyet értünk, hogy a guminak ebben kiemelt szerepe van. Éppen ezért sosem fukarkodtam megvenni a jobb minőséget belőle, de így, hogy a motortire.hu-n egyébként is kedvezően kínálják a jobbat, nagyon nincs kérdésem, hogy melyiket is válasszam.

Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire – nekem ebből az enduro a lényeg. De szóltam faternak is, mert ő meg a városban szokott robogózni, hátha ő is lát valami olyan akciót, ami miatt nem tudja ott hagyni. Elvégre a garázsban eláll, enni nem kér, ugye szokták mondani és ha most ennyivel kedvezőbb hozzájutni, akkor nem érdemes halogatni, elvégre minden csak drágul és drágul…

Az enduro gumik mellett gyakorlatilag minden más típus is megtalálható a honlapon, a kérdés inkább talán csak annyi, hogy most épp milyen kedvezmények járnak az egyes termékekre. Most itt mindet nem fogok elsorolni, de például tudom, hogy vannak olyan termékek, amik már 20-30 ezer forintért elérhetők most, pedig ennél magasabb szokott lenni a szokványos áruk. Úgyhogy szerintem érdemes nyitott szemmel körülnézni a webshopban.

Aztán nekem az is nagy segítséget, hogy nem csak a gumi rendelés és vásárlás válik könnyűvé általuk, hanem ki is tudják nekem cserélni, meg persze átnézni a motort, szóval egy kör alatt le van tudva minden ezzel kapcsolatos tennivaló. Ha tehát ti is egy ilyen szolgáltatót keresnétek, aki a teljes tavaszi indulásban segítségetekre lehet, akkor a motortire.hu-n találtok megoldást. Meg persze ilyen szívmelengető felhívásokat is, mint hogy Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire. Csak ne húzzátok túl sokáig, mert a tavasz már javában dübörög, nehogy lemaradjatok a legjobb akciókról!