Nemcsak a növényeknek van szüksége a bio gondoskodásra

Egy kert nagyszerű dolog, ugyanakkor sok törődést igényel, pláne, ha termelünk is benne valamit. Lehet persze mindenféle mesterséges anyagot használni, de ha tényleg bio termést szeretnénk, akkor mindent természetesen kell intézni. Viszont maximálisan megéri, mert a zöldségek, gyümölcsök jobban megőrzik a tápanyag- és vitamin tartalmukat.

Nekünk is van egy szép kertünk, a férjemmel együtt gondozzuk, rendezzük. Nem egyszerű feladat, főleg ősszel, amikor lehűl az idő és könnyebben ágynak esik az ember. Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy nem csak növényeknek kell a bio gondoskodás, hanem nekünk is. A szomszédom nagyon benne van most a reformkonyhában, és ő a www.biocity.hu weboldalról rendel nagyon sok mindent. Amikor említettem neki, hogy gondolkodunk vitaminok, étrendkiegészítők beszerzésében, mondta, hogy a Biocity reformboltból is tudunk ilyeneket rendelni.

Le is ültünk a férjemmel, hogy átnézzük a www.biocity.hu-t, és esetleg rendeljünk is onnan. A honlapon könnyedén eligazodtunk, gyorsan megtaláltuk, amit kerestünk. Sőt! Nemcsak az immunrendszer erősítéshez találtunk termékeket, hanem más problémák megelőzéséhez is. A multivitaminok mellé rögtön választottunk ízület-, porc- és csonterősítő készítményeket, mivel a kinti munka után néha fáj a férjem térde, nekem pedig a derekam szokott. Egy kicsit vacilláltunk, de végül egy szemerősítő vitamint is betettünk a kosárba.

Néhány nap múlva megkaptuk a termékeket, lelkesen el is kezdtük használni. Szerencsére időben elkezdtük szedni a vitaminokat, így megúsztuk az influenza szezont. A porc- és ízületerősítőknek hála, a hidegebb idő sem viselt meg minket, szépen rendbe tudtuk rakni a kertet a téli fagyok előtt. Meg is köszöntem a szomszédomnak a nagyszerű tippet a www.biocity.hu webáruházzal.