A csodás kert és a selfiegép volt a titka az esküvőnk sikerének

Mindig is kertes házban éltem, így természetes volt számomra, hogy ha felnőttként megtehetem, saját kiskertet szeretnék kialakítani az udvarunkban. A kertészkedés nem csak nekem fontos a településünkön, szabadidőmben a csodájára jártam a környékbeli csodaszép kerteknek, például a régi kastélykertben találhatónak. Arról ábrándoztam, hogy ott tarthatjuk majd az esküvőnket.

Az égiek mellettünk álltak, ugyanis nagyon kedvező áron sikerült egy kis létszámú ceremóniára kibérelnünk a kerthelyiséget. Egy gondunk volt csak, hogy ötletünk sem volt arra, mi lenne a legfrappánsabb esküvői ajándék vendégeknek. Szerettünk volna ugyanis valami köszönőajándékot, de nem akartuk egy újabb porfogóval “gazdagítani” őket.

Ekkor dobta be egyik ismerősöm ötlet gyanánt a selfiegépet, amellyel ő is egy esküvőn találkozott először. Ezt az eszközt úgy kell elképzelni, mint egy tükörreflexes kamera és a fotónyomtató kombinációját egy érintőképernyős szerkezetbe bújtatva, így spontán fotókat lehet vele készíteni. A weboldalon olvasott információk alapján fel is kerestük az ajánlott céget, akik szabad kapacitással rendelkeztek a nagy napunkra. Mi végül 8 órára béreltük ki a masinát, ami mellé még egy kollégát is küldött a Selfiegép csapata, hogy biztosan ne ütközzön semmi problémába a szelfik készítése. Ez az idősebbeknél, akik kicsit bizonytalanabbul nyúlnak az ilyen eszközökhöz, nagy segítségnek bizonyult.

Ha számotokra is nagy kérdés, mi az ideális esküvői ajándék vendégeknek, ne keress tovább! Imádtam, hogy a fotók duplán megmaradnak! Ugyanis a nyomtatott verziót mindenki megkapja rögtön, a kattintás után már a kezükben foghatják a kész fotót. Mi pedig az esküvő után jutottunk hozzá az összes fotó digitális verziójához egyben, ami nagyon praktikus volt, hiszen a legjobbakat a távol élő rokonoknak is el tudtuk küldeni, akik nem tudtak jelen lenni a nagy napon.

Maga a folyamat is végtelenül gördülékenyen ment egyébként végbe. A helyszínre egy órával korábban érkezett a Selfiegép, hogy legyen idő az eszköz és a fotófal kihelyezésére. Praktikus szerkezet, mert nem kell neki sok hely, a tudása mégis irigylésre méltó. Mi egy mintás hátteret választottunk a naphoz illően, ami 15 ezer forintba került. Ezen felül imádtam, hogy személyre szabható volt a fotó kerete! A dizájnját a háttérhez igazítottuk, és természetesen a nagy napunk dátuma is rákerült. Emellett még megterveztem egy kis logó-szerűséget a keresztneveink kezdőbetűjével, ez tette teljessé a fotópapíron a kompozíciót.

Csodás volt az esküvőnk, és ha a fotókat nézem, mindig kicsit újraélem a meghitt pillanatokat. Nagyon örülök neki, hogy a családi vagy akár a céges rendezvényeket is fel tudjuk innentől dobni a Selfiegéppel, ugyanis számos programon megállja a helyét ez a csodás kis masina.

Akinek fontos, hogy képek formájában is megőrizhesse az emlékeit , annak biztosan sok örömet lehet szerezni egy Selfiegép-bérléssel! Próbáljátok ki!