Különleges táskák különleges áron

Egzotikus növénykiállításra készülünk a családommal, mely egy hónap múlva lesz esedékes. Mivel az efféle kiruccanások alkalmával szeretek igényesen megjelenni, már általában előre eltervezem mit fogok viselni az adott esemény során. Természetesen az egyszerűség és a praktikum híve vagyok, így nem szeretek túlzásokba esni, de nagyon szeretek elbíbelődni a ruha összeállításokkal kapcsolatos előkészületeken. Egy gyönyörű, virágmintás darabot választottam, már ott vár rám a gardróbszekrényben a hozzá tartozó cipővel együtt, de a táska kérdése még nem oldódott meg.

Egy barátnőm ajánlására ellátogattam az annataska.hu weboldalra, ahol a táskaválaszték széles palettája várja az érdeklődőket. Ő már több alkalommal rendelt az oldalról, és állítása szerint a legkedvesebb darabjai között szerepelnek az adott tasik. Mindenképpen egy több zsebbel ellátott darabra volt szükségem, mert hely hely kellett a fényképezőgépnek, a telefonnak, a sminktáskámnak, a pénztárcámnak és a programfüzetnek.

Egy kevés keresgélés során ráleltem egy igazán tetszetős darabra, egy Bugatti női válltáskára, mely barna színben kapható, és gyönyörű pasztell rózsaszín pántokkal van kiegészítve. A táska belső felosztása is szuper, több zseb is elhelyezkedik benne, még egy rejtett cipzárral ellátott is. A ruhámhoz is remekül illene, és praktikus a kialakítása. Ráadásul most kedvezményes áron kínálja az annataska.hu. Egy kiegészítő szövegre lettem figyelmes a termék alatt, mégpedig, hogy amennyiben a látogató beregisztrál az oldalra, akkor további kedvezményekben részesül. Ez kecsegtető ajánlatnak tűnt, ezért újra kattintottam a további részletekért.

Mint kiderült, valóban semmi egyéb dolgom nem volt, mint regisztrálni. Ehhez egy teljesen egyszerű kérdéssort kellett kitöltenem, mely egyáltalán nem volt hosszú, és néhány személyes adatot volt csupán szükséges megadnom hozzá. Ezután már regisztrált felhasználóként voltam jelen a webshopban, így a rendelés leadása után hűségpontok kerültek jóváírásra a számomra. Ezeket a már megszerzett hűségpontokat a személyes fiókomban lesz módom folyamatosan szemmel tartani, és ezeket a következő vásárlás alkalmával tudom minden esetben felhasználni. Ezt -én mint táskafüggő egyén- egy nagyon szuper lehetőségnek éreztem.

Nem kötelező a következő vásárlás alkalmával felhasználni a pontjainkat. Lehetőségünk van azok összegyűjtésére is, így még jelentősebb kedvezményekre tudunk szert tenni. A maximum limit egy vásárlás esetében 10 százalék, tehát egy minimum 10000 Forintos értékű vásárlás esetében akár 1000 pontot is beválthatunk, így felettébb jutányos áron juthatunk minőségi táskához.

A hűségpontok beváltására mindenképpen a rendelés véglegesítése során kell odafigyelnünk, hiszen ha a rendelés leadása megtörtént anélkül, hogy beváltottuk volna a pontjainkat, akkor már visszamenőleg nincs lehetőségünk jóváíratni azokat. Ezeket a pontokat a pénztár menüben tudjuk beváltani, és igyekeznünk kell 180 napon belül felhasználni, mert ellenkező esetben a megmaradt pontok törlésre kerülnek.

Az igazán jó hír az, hogy pontokat minden megvásárolt termék után kapunk. Teljes árú termék vásárlása esetén a bruttó ár 5 százaléka kerül jóváírásra, akciós termék esetén pedig a bruttó ár 3 százaléka.

A regisztráció gond nélkül ment, a táska már kép alapján is elnyerte a tetszésemet. Gondoltam még kicsit körbenézek, és jól is tettem, mert hihetetlenül különleges pénztárcákra leltem a felhozatalban. Az egyik, egy színes és mintás darab jól beilleszthetőnek tűnt a stílusomba, ezért nem haboztam sokáig, betettem a megrendelésem mellé, melyet ezek után már véglegesítettem is. Az annataska.hu pedig bekerült a kedvenc könyvjelzőim közé a laptopomon, hogy hamar visszatérhessek, és levásárolhassam a kedvezményt.