Már nemcsak a kertészkedés az egyetlen közös hobbink

A párommal az egyik kedvenc közös hobbink a kertészkedés. Világ életünkben panelban laktunk, így mondhatni nem nevelődtünk bele a ebbe az elfoglaltságba, de a panel lakások zárt terei után, elképesztő szabadság érzetet ad egy kertes ház, és az hogy van egy saját zöld placcunk, amit úgy alakítunk, ahogy csak akarunk. Értelemszerűen tehát, amint lehetőségünk adódott, kiöltöztünk Budapest kertes házas részére, hogy ne csak az erkélyen hódolhassunk a hobbinknak.

Tényleg nagyon kikapcsolja az embert, bár senkinek nem akarok bizonygatni, biztos mindenkinek megvan a maga bevált módszere, de engem például egy kis gereblyézés, vagy átültetés totál elvisz egy másik világba, páromat pedig dettó. Biztos ezért is értjük meg olyan jól egymást, mert könnyen megtaláljuk a közös hangot még ebben is.

Lényeg tehát, hogy amióta megvan a kis kertesünk, imádunk kint munkálkodni. Van, hogy napi több órát is kint vagyunk, este pedig jóleső fáradsággal zuhanunk be az ágyba. Ez mind szép és jó, de mi se vagyunk már olyan fiatalok, és néha a jóleső fáradság társul egy kis derékfájdalommal, izomlázzal, vagy bármilyen olyan fájdalommal, amit nem éppen akarunk napokig érezni. Pontosan ezért találtam ki, hogy mi lenne, kerti munkát időnként megkoronáznánk egy kis páros masszázzsal? Sőt, tovább gondoltam, ha már páros, akkor legyen már romantikus is. Laci egy kicsit szkeptikus volt a dologgal kapcsolatban, de engem már nem lehetett eltántorítani, írtam is a Google keresőjébe, hogy romantikus páros masszázs Budapest.

Pár kattintás után, már a Karma Thai Masszázs oldalán landoltam, ahol rögtön tudtam, hogy megtalálom majd, amit keresek. Végül is már magától az oldalnak a kinézetétől megnyugodtam, nagyon ízléses dizájnnal lett megáldva, ahol a lila és az arany színek dominálnak leginkább. Az egyéni masszázskínálatukban 11 darab masszázs fajtát találhatsz, amik közül a legtöbbje, száraz thai masszázs, de természetesen, ha valaki egy olajos svéd masszázs jelleget szeretne kipróbálni, azt is fog találni. Mindegyik masszázs típusnál találhatunk egy rövid összefoglaló leírást, ami arról tájékoztatja az olvasót, hogy az adott masszázs mire jó, hogyan zajlik és kinek ajánlják leginkább. Ez szerintem eléggé nagy plusz pont, mert sokan nincsenek is tisztában, hogy milyen problémára milyen kezelés szükséges, és csak vaktában válogatnak a különböző masszázsok között. Nyilván nem azt mondom, hogy nem kellemes, ha megnyomkodják az ember lábát, de ha a nyaka fáj, akkor valószínűleg nem a lábmasszázsra kell időpontot foglalni.

A páros masszázs pedig egy külön opció nálunk, ami külön fülecskeként is fel van tüntetve a menüsávban. Mielőtt bárki azt hinné, hogy a páros masszázs csak szerelmeseknek van, szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem. Ezt az oldal is elmondja, hogy nyugodtan mehetnek testvérek, barátok, családtagok tök mindegy, hiszen a “páros” rész itt tulajdonképpen csak annyit tesz, hogy 1 helyett 2 fő van jelen. Jó, nyilván mielőtt választotok csomagot, nézzétek meg, hogy mit tartalmaz, mert azért nekem sikerült kiválasztanom a romantikus páros masszázs Budapest csomagot, vagyis a luxus csomagot, ami tartalmaz egy 90 perces szabadon választható masszázst, utána pedig egy fél órás szusszanást a VIP. szobában, ahol rózsaszirmok közepette lehet eszegetni a csokiszökőkútból és iszogatni a Cinzano Asti prémium pezsgőből. Azért ez elég jó kis összeállítás nem? Le is foglaltam, mivel most éppen akciós, és 59.900 forint helyett csak 39.900 forint. Végül is, ha azt leosztod 2 főre, akkor az csak egy 20-as és azért eléggé sok minden van benne.

A luxus csomagon kívül, még 2 darab páros csomag érhető el. Nagyjából mind a kettő ugyanazt tartalmazza, csak az egyikben gyümölcskosár van a csokiszökőkút helyett. Mind a kettő 2 órás elfoglaltság, a masszázs időtartama itt is 90 perc és után van egy fél órás pihi, mint a luxus csomagnál, csak itt nem a VIP. szobában. Szerintem érdemes ránézni, mert, mert most még mindegyik kedvezményes bevezető áron érhető el, utána, azért valljuk be, jóval drágább lesz egy ilyen program.

Ha pedig nem csomagot szeretnél választani páros masszázsként, hanem csak elszeretnétek menni egy jó masszázsra ketten, akkor most minden masszázsra 20% kedvezményt biztosítanak. Például egy 60 perces tradicionális thai masszázs most csak 14.320 forint a 17.900 forint helyett.

romantikus páros masszázs Budapest

A Karma Thai Masszázsnak kettő szalonja is van Budapesten, mind a kettő a belvárosban. Az egyiket a Király utcában találod, a másikat pedig a Síp utcában. Mind a két szalonról találsz képeket a galériában, így ha a távolság nem is mérvadó, esetleg a képek alapján el tudod majd dönteni, hogy hova szeretnél menni.

Ha időpontot szeretnél foglalni, akkor annak két módja lehet: vagy a hagyományos utat választod, és felhívod a szalont, vagy kipróbálod az online időpontfoglaló rendszert. Én amúgy az utóbbit ajánlom, főleg, ha nem szeretsz kapkodni és szereted átgondolni a döntéseidet, mert itt bizony minden részletet megválaszthatsz. A használatától meg egyáltalán nem kell megijedni, nagyon egyszerű, meg most egy kicsit segítek is. Szóval ha rákattintasz az időpontfoglalás gombra, akkor egy külön oldalra kerülsz, ahol választani kell, hogy a Király utcába, vagy a Síp utcába szeretnél menni. Itt láthatod a pontos címet, a szalonhoz tartozó telefonszámot, a nyitvatartást, és azt, hogy hány masszőr érhető el abban a szalonban. Ha ezt kiválasztottad, utána ki kell választanod, hogy milyen típusú masszázst szeretnél, valamint, hogy hány perceset. Utána pedig van egy olyan lehetőség, hogy kiválaszd, hogy ki legyen a masszőröd. Megtudod nézni, hogy melyik masszőrnél melyik időpontok érhetőek el, de ha nem szeretnél választani, akkor van olyan gomb, hogy “mindegy” vagy be tudod jelölni, hogy ahhoz menj, aki a leghamarabb ráér. Innentől kezdve már csak néhány adatot kell megadni és készen is vagy. Meg kell adni a telefonszámodat, a teljes nevedet és az e-mail címedet. Ha bármi közbe jön, akkor 1 alkalommal tudod módosítani a foglalást, lemondani pedig közvetlen a masszázs előtt 3 órával még le lehet.

Sokszor hallottam már, hogy sokan félnek a thai masszázstól, mert fájdalmas, de ahogy a Karma Thai Masszázs is írja, ezekben a szalonokban mindenki személyre szabott kezelést kap, a masszőrök pedig fokozottan figyelnek a vendégek igényeire. Ha te úgy érzed, hogy elbírsz még egy kis erősséget, akkor nyugodtan kérheted, de ha azt érzed, hogy néhány fogás már inkább fájdalmas, akkor is feltétlenül jelezd a masszőr felé. A cél hogy jó élményekkel távozz a szalonunkból, feltöltődj és kikapcsolódj, ne pedig szörnyű fájdalmakat élj át.

Ha tradicionális thai masszázsra mész, akkor a masszázs előtt lehetőleg 1 órával már ne egyél semmit, az alkoholfogyasztást pedig egyértelműen kerüld. Mivel a thai masszázs száraz masszázs, nem használnak semmilyen olajat, maximum egy kis izomlazító krémet, így ez ruhában történik, de ezt ők biztosítják a szalonban.

Na, foglaltál már?