Kertépítő cég indítása – hogyan fogjunk hozzá?

https://szekhelyszolgaltatas24.hu/

Hosszú éveken át dolgoztam kertépítőként egy nagyobb vállalkozás alkalmazottjaként. Szerettem a munkámat és a fizetésemmel is meg voltam elégedve, azonban egy idő után az ember újabb kihívásokra vágyik – velem legalábbis ez történt.

Alkalmazottként úgy éreztem, nem kapok elég szabad teret ahhoz, hogy megvalósítsam az önálló elképzeléseimet és terveimet. A főnököm erős, határozott személyiség volt, így mindig csak az ő akarata érvényesülhetett. Részben ezért is döntöttem úgy, hogy elindítom a saját kertépítő cégemet.

A szakmát alaposan kitanultam már, azzal azonban tisztában voltam, hogy egy saját vállalkozás létrehozásában és működtetésében semmiféle tapasztalattal nem rendelkezem. Szerencsére volt kitől segítséget kérnem, így a hitelfelvétel és az egyéb ügyintézési feladatok viszonylag könnyen lezajlottak.

Egy ponton azonban tanácstalan voltam: hol legyen a cég székhelye? Nem volt pénzem arra, hogy saját üzlethelyiséget vásároljak, a saját lakásomat pedig nem akartam feláldozni erre a célra. Minden levél oda érkezett volna, és ha esetleg bármiféle gond felmerül, a hatóságok az én ajtómon kopogtattak volna.

A bátyám, aki szintén vállalkozó, nagyon hasznos tanácsot adott ezzel kapcsolatban. Azt javasolta, hogy keressek fel egy székhelyszolgáltatót, ugyanis ez lenne a legegyszerűbb megoldás a problémámra.

Mint megtudtam, a székhelyszolgáltató bejegyzett irodát (székhelyet) biztosít a cégemnek, ami minden adminisztratív ügyintézés színhelyéül szolgál, anélkül, hogy nekem meg kellene vásárolnom egy ingatlant vagy feláldozni a saját lakásomat erre a célra. Így hát nem volt más dolgom, mint megkeresni a számomra legkedvezőbb ajánlatot nyújtó székhelyszolgáltatást Magyarországon.

Székhelyszolgáltatás – a tökéletes ajánlat

Nem kellett sokat keresgélnem, ugyanis a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalon azonnal megtaláltam mindazt, amire vágytam. A weboldalra kattintva rögtön szembetűnik, hogy ez egy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező cég, ami alapvető szempontot jelent a szolgáltatás kiválasztása kapcsán.

Amennyiben ezt a székhelyszolgáltatást választjuk, további előnyt jelent számunkra, hogy sokéves tapasztalattal rendelkeznek a hatóságkezelésben. Így nem kell amiatt aggódnunk, hogy egy esetleges probléma esetén nekünk kell kezelni a helyzetet, ugyanis mindez benne van az árban, ezáltal ez a székhelyszolgáltató újabb terhet vesz le a vállunkról.

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalon bemutatott székhelyszolgáltatás kétféle csomagot is a rendelkezésünkre bocsát, amelyek némileg különbözőek, azonban vannak közös pontjaik. Először is, mindkettő magában foglalja a már említett hatóságkezelést, de a csomagok további szolgáltatásokat is tartalmaznak ezen felül.

Közös pont még például az is, hogy mindkét esetben lehetőségünk van az online ügyintézés igénybevételére, ami még inkább megkönnyíti a dolgunkat. Továbbá az ügyvéd kérdésében is kedvező a helyzetünk ennél a székhelyszolgáltatónál, ugyanis alkalmazhatjuk továbbra is a saját ügyvédünket, nem kell az általuk javasolt jogászokat választanunk. Ha azonban nincs ügyvédünk, erre a problémára is kínálnak megoldást, mivel kérhetünk segítséget ügyvéd alkalmazásához.

Bármelyik ajánlatot is választjuk a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ kínálatából, biztosak lehetünk benne, hogy az ügyintézés gyors és egyszerű lesz. Ahogy már említettem, az ügyintézés az interneten keresztül történik, ez azonban még nem minden, ugyanis már 1 órán belül megkaphatjuk a hozzájáruló nyilatkozatot e-mail útján!

Azt talán említenem sem kell, hogy minkét csomag esetében teljesülnek azok a feltételek, amelyekre egy székhelyszolgáltatás esetében számíthatunk, sőt még túl is tesznek az alapvető elvárásokon. Ez azt jelenti, hogy elhelyezik a cégtáblánkat a bejegyzett irodánál, továbbá fogadják a postánkat, a leveleket pedig beszkennelve elküldik nekünk e-mailben, majd postai úton is eljuttatják hozzánk. Ahogy az oldalukon is írják, ez utóbbi más székhelyszolgáltatások esetében gyakran nem teljesül, náluk viszont a postai költség már eleve benne van a kifizetett székhelydíjban.

Budapesti székhelyszolgáltatás

Amint az az eddigiekből is kiderült, a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldal kétféle csomagot bocsát rendelkezésünkre, amelyek közül az egyik a budapesti székhelyszolgáltatás. Ez azt jelenti, hogy a cégünk székhelye Budapesten lesz, és ezen belül is választhatunk, hogy Budán vagy Pesten helyezkedjen el. Előbbi esetben a második kerületben, utóbbi esetben a hatodik kerületben lesz a székhely.

Amennyiben ezt a csomagot választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy minden eddig bemutatott szolgáltatáshoz hozzáférhetünk. Kihelyezik a cégtáblánkat, szkennelik, valamint e-mailben és postán is továbbítják a leveleinket, fogadják a hatóságokat, továbbá még tárgyalóhelyiséget is biztosítanak.

Budapesti székhely választása esetén viszont gondolnunk kell arra, hogy az iparűzési adót is be kell fizetni, ez azonban kiküszöbölhető. A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ kettes számú csomagja megoldást kínál az iparűzési adó lenullázására.

Székhelyszolgálat 0%-os iparűzési adóval

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalán böngészve tudtam meg, hogy létezik egy település Pest megyében, ahol önkormányzati döntés alapján már lassan 30 éve 0%-os az iparűzési adó. Ez a település Újlengyel, és számos ismert cégnek szolgál már évtizedek óta székhelyéül. A székhelyszolgáltatás információ alapján ez az adómentesség stabil, és nem valószínű, hogy a közeljövőben megváltozna, így hát lehetőségünk van Újlengyelt választani cégünk székhelyéül.

Ebben az esetben is rendelkezésünkre áll minden szolgáltatás, amelyet a budapesti székhely választása során is felkínálnak. Kihelyezett cégtábla, beszkennelt és (e-mailben és postán is) továbbított levelek, hatóságok fogadása és tárgyaló biztosítása. A különbség mindössze annyi, hogy a fővárossal ellentétben Újlengyelben nem kell iparűzési adót fizetnünk.

Kapcsolatfelvétel és a székhelydíj fizetése

A https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ oldalon minden szükséges információt megtalálunk az ügyintézés megkezdéséhez. Lehetőségünk van üzenetküldésre, illetve telefonon is kereshetjük a székhelyszolgáltatót. A kapcsolatfelvétel egyszerű, és ahogy már említettem, akár 1 órán belül kézhez kaphatjuk a hozzájáruló nyilatkozatot e-mail útján. Ez azonban nem jelenti azt, hogy rögtön fizetnünk is kell – azzal ráérünk a szerződéskötésig.

A székhelyszolgáltató két csomagja közül bármelyiket választhatjuk, mindkettővel jól járunk. Ha a budapesti csomag mellett döntünk, 29.900 Ft-ért vásárolhatunk székhelyet cégünknek hat hónapra. Ez egy igen kedvező ajánlat, de csak még kedvezőbb lesz attól, hogy az első hónapot ajándékba kapjuk, nem kell érte fizetnünk.

Ne feledjük azonban, hogy a fővárosban iparűzési adót kell fizetni, éppen ezért érdemes lehet inkább a másik székhelyszolgáltatási csomagot választani. Ennek az ára 39.900 Ft hat hónapra, ami elsőre többnek tűnik, azonban ha figyelembe vesszük, hogy ezen felül már nem kell iparűzési adót fizetni, láthatjuk, hogy ez is egy nagyon kedvező ajánlat. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy ebben az esetben is ajándékba kapjuk az első hónapot.

Megbízhatóság

Több mint 10 évnyi tapasztalat a székhelyszolgáltatásban igencsak biztatóan hangzik, a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ azonban ennél többel is dicsekedhet. Ha kicsit tovább kutakodunk az oldalon, az is kiderül, hogy ezt a székhelyszolgáltatót Európa legelismertebb cégminősítő szervezete (a Bisnode) AA kategóriába sorolta, ami csak még jobban alátámasztja a cég megbízhatóságát.

Fontos, hogy olyan székhelyszolgáltatót válasszunk, amely pénzügyeit tekintve is stabil, és mivel a https://szekhelyszolgaltatas24.hu/ e tekintetben is élen jár, bizalommal fordulhatunk hozzájuk. Pénzügyi stabilitás, kedvező ár, akár 0%-os iparűzési adó, online ügyintézés, és még sorolhatnám. Mindezt figyelembe véve úgy érzem, nem is kérdés, hogy melyik székhelyszolgáltatót érdemes választani.