Leárazáson vettem egy új cipőt, amiben kertészkedhetek

A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalon vettem egy szuper sportcipőt, amiben kertészkedhetek. Sokan úgy vannak vele, hogy a kertben valami régi, teljesen tönkrement cipőt, vagy valami nagyon olcsót használnak. Teljesen meg tudom érteni, miért csinálják ezt, hiszen a kert nem a legtisztább hely, és nem is kell jól kinéznünk kertészkedés közben. De nekem nagyon nem mindegy, miben vagyok a kertemben, hiszen egy jó cipő megfelelően tartja a bokát, a talpat, és pont ott támasztja a lábat, ahol kell.

A kertben mozgunk, sokat állunk, guggolunk, ezért fontos, hogy olyan cipőt válasszunk a kertészkedéshez, ami megadja a megfelelő támasztást. Egy párezer forintos kínai tornacipő nem biztos, hogy meg tudja ezt adni, ezért nem is vásárolok ilyesmit. Az ócska, régi, szétment cipőimnek szintén az a baja, hogy a megereszkedett, törött talp már nem biztosítja ugyanazt a tartást, mint mikor megvettem. Ezért vettem egy teljesen új cipőt a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalon.

Itt ugyanis nagy leárazások vannak éppen. A kertben ahogyan írtam, csak koszos lesz a cipőnk, és nem kell a legszebb, legdivatosabb darab, de figyelni kell arra, hogy jó legyen a cipő kialakítása, akkor is kényelmes legyen, ha hosszabb ideig tervezünk benne kertészkedni.

A Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalon éppen leárazások vannak, ezért hatalmas kedvezménnyel sikerült vennem egy nagyon kényelmes Adidas cipőt. Itt előfordulnak néha szépséghibás termékek, amiken a festéknek van valami baja, ezeket a minőséghez képest szinte már nevetségesen alacsony áron adják el, és én éppen egy ilyen darabra csaptam le. Olcsóbban szereztem meg, mintha valamelyik kínai üzletben vettem volna egy egyszerű, belebújós cipőt, de sokkal jobb a minősége, sokkal jobban tartja a lábat, hosszú időn át tartó viseléskor is kényelmes, és a kertbe pont ideális.

Persze alapvetően ritka az ilyen szépséghibás termék, de a leárazáskor is kilehet fogni vissza nem térő ajánlatokat, nagyon jó áron lehet itt beszerezni a minőségi cipőket, amiket az ember nem a kertben szeretne elhasználni.

Nekem pont kapóra jött ez a leértékelt hibás Adidas, ezt el tudom hordani a kertben. Persze, ha már vásároltam, akkor nem csak ezt az egyet vettem. Most le vannak árazva a szandálok, így sikerült vennem két párt, amik a melegebb napokon tökéletesen megfelelnek majd alkalmi cipőnek.

Sokszor szoktam itt vásárolni, tényleg nagyon jók szoktak lenni ezek a szezonközi leárazások, igazi kincsekre lehet bukkanni, remek áron.

De akkor is innen vásárolok, ha éppen nincsenek leárazások, mivel nagyon jó minőségű cipőket árul ez a cég, nagyon gyors a szállítás, és egyszerűen lehet rendelni. Nem szeretek boltba menni, amióta a vírushelyzet miatt rászoktam az online vásárlásra. Sokkal egyszerűbb, sokkal komfortosabb otthonról vásárolni anélkül, hogy ki kellene állnom a sort és utaznom kellene.

Sokan nem szeretnek cipőt rendelni anélkül, hogy felpróbálnák, de nekem ez sem szokott gondot okozni. Persze előfordul, hogy az egyes gyártók méretezései eltérnek a többitől, de szerencsére erre is van megoldás!

Ezen az oldalon minden márka mérettáblázata fel van töltve, így egyszerűen ki lehet választani, hogy melyik méretet rendeljük. És ha mégsem jó, akkor 14 napon belül vissza lehet küldeni.

Én teljesen meg vagyok elégedve ezzel az oldallal, mindig nagyon jó minőségű lábbeliket sikerült innen vásárolnom, és mindig minden rendelésem rendben ideért, a méretekkel sem volt gondom.