Már nem kell választanom a kertészkedés és a bevásárlás között

Mikor kicsi voltam, akárhányszor kinéztem az erkélyen, mindig azt láttam, hogy apám éppen a kertjében van és a virágait gondozza. Az öreg minden szabad percét körülbelül ott töltötte és hétvégenként engem is többször lehívott segíteni. Akkoriban ez mindig nagyon idegesített és zavart, mert nagyon sok időt elvitt és úgy éreztem, hogy semmi értelme nincsen.

Persze ez olyan dolog, mint a rendrakás az ember szobájában. Egészen addig, amíg a szüleinél lakik, azt hiszi, hogy csak valami értelmetlen kötelesség, aztán rájön, hogy sokkal jobb rendben élni. Így voltam én is a kerttel. Miután lett egy családi házam a feleségemmel, én is belevetettem magamat ebbe a kellemes, nyugodt tevékenységbe és most már teljes mértékben láttam, hogy miért szerette apám. Minden egyes virág az én kezem nyomán nyílt ki.

A gyerek születése után azonban egyre kevesebb időt töltöttem kinn. Egyik nap azonban a feleségem, miután hazajött a munkából ajánlott nekem egy pelenkadiszkont oldalt. Azt mondta, hogy annyira megsajnált a kert miatt, hogy szeretett volna nekem találni egy gyorsabb alternatívát a babatermékek bevásárlásához.

Ez az online pelenkadiszkont tényleg jól hangzott és kicsit szégyelltem is magamat, hogy nem jutott korábban eszembe. A feleségem által megadott link egy Lordshop nevű oldalra vezetett. Mikor beléptem, nem kellett megrémülnöm attól, hogy számtalan idegesítő hirdetés ugrik rögtön az arcomba. Nagyon szeretem ezt, mert innen is tudom, hogy az oldalnak nincs szüksége az utolsó két forintra is, amiket ezekből a reklámokból ki tudnának sajtolni. Nem, ez a pelenkadiszkont inkább a kiváló szolgáltatásával akart elérni profitot, ilyen olcsó trükkök alkalmazása helyett.

pelenkadiszkont

Mint mondtam, nem tudtam, hogy mire várjak, mikor beléptem, viszont pár másodperc után rádöbbentem, hogy ez a pelenkadiszkont tényleg megoldás lesz mindenre. Nem csak egyféle pelenkából lehetett választani, hanem elképesztő választék volt. Mivel a külvárosban lakom, ezért nincsenek különösebb szupermarketek, úgyhogy mindig pár fajta pelenkából tudok csak választani. Itt viszont megtudhattam, hogy milyen sokféle lehetőségem van arra, hogy a gyerekemnek pelust vegyek. Rengeteg dologra nem is gondoltam volna, minthogy úszópelenka is létezik, meg ilyenek.

Természetesen a pelenkadiszkont megnevezéstől azt reméltem, hogy olcsón lehet beszerezni az adott termékeket. Ahhoz, hogy ezt megtudjam, meg kellett találnom az árakat. Szerencsére ez nem került semennyi időbe, mert azonnal megláttam, hogy a termékek mellé szépen láthatóan ki vannak írva. Miután ezt sikerült megtalálni, már nem volt túl sok minden hátra. Az árak alapján körülbelül megállapítottam, hogy milyen lehet az adott termék minősége. Miután kiválasztottam a szimpatikusakat, külön-külön rákattintottam a képeikre és egy részletesebb leírást is kaptam.

Tehát az első szűkítést az árakkal csináltam, a másodikat pedig objektív információk alapján. Ha valamiben nem voltam biztos, akkor pedig egyszerűen felmentem az internetre és utánanéztem, hogy mások milyen véleménnyel vannak az általam választott termékről. Sikerült is így rendesen megtöltenem a kosaramat és az volt a vicces, hogy egyáltalán nem éreztem kétséget magamban, hogy jó döntéseket hoztam-e. Bolti vásárlásnál mindig ott van ez bennem, meg mellette az, hogy számolgatnom kell, hogy mennyi lesz összesen. Itt a fizetés fülre kattintva azonnal megkaptam, hogy mennyibe fog kerülni minden egyben, úgyhogy rendkívül gyorsan kész is tudtam lenni. Megadtam a szállítási adataimat, kitöltöttem, hogy milyen fizetésmódot szeretnék és már hátra is dőlhettem a karosszékemben.