A nagy kertészkedésben eltörtem a szennyvíz vezetéket

Tavasszal teljesen elborul az agyam. Kiszabadulok a kertbe, és képes vagyok reggeltől estig megállás nélkül kertészkedni. Szeretem a komoly fizikai megterhelést jelentő munkákat, mint például a kapálás és favágás, mert ezek mindig felérnek egy jó edzéssel. A kedvencem azonban a gyümölcsfák ültetése. Leírhatatlan boldogság, mikor a kis csemete felcseperedik, és elkezd finom gyümölcsöket teremni. 

Anya fantasztikus lekvárokat, és szörpöket tud csinálni a saját termésünkből, apával pedig a pálinkakészítés művészetében merültünk el pár éve, és egész jó kerítésszaggatókat alkotunk. Nemrég sajnos elpusztult az egyik fa, egy agresszív rovartámadás miatt, ezért újat ültettem helyette. 

Kiszedtem a halott növényt a földből, könnyesen elbúcsúztam tőle, és elkezdtem lyukat ásni az utódnak. Elég mély gödröt kellett csinálnom, és egyszer csak egy reccsenő hangot hallottam, majd szennyvíz szag csapott meg. Eltörtem a csatorna csövet.

Apa egyből hívta a profikat, akik “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” szolgáltatásukkal életmentők az ilyen szituációkban. A vizszereles.net csapatáról van szó. Ez egy több, mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkező szakembereket foglalkoztató cég. Bármilyen víz- és fűtésszerelő munkát elvégeznek, és sürgős esetben akár 1 óra alatt a helyszínre érkeznek. Munkájukat precízitás, minőségi anyaghasználat és kiváló végeredmény jellemzi. Ha ne adj Isten, újra elromlik a javított elem, a garanciájuknak hála ingyenesen javítják. Erre általában nincs szükség, mert mindig kiváló munkát végeznek.

Az általuk kiállított számlát minden biztosító cég elfogadja, ezért nem kell attól tartanunk, hogy baj lesz a fizetésnél, és a biztosító eláll a kár megtérítésétől. Ez azért nagyon komoly dolog, mert egy törött, szivárgó cső nagyon kellemetlen károkat okozhat, akár az egész házat is feláztathatja. Ha pedig társasházban élünk, és a mi rendszerünk sérülése miatt ázik be a szomszéd, azt is nekünk kell megtéríteni. Meglepően sok szerelő nem ad olyan hiteles számlát, amit elfogadnak a biztosítók. Ezért sem érdemes másra bízni a munkát, csak a legjobbakra. 

A weboldaluk nagyon felhasználóbarát, és rengeteg hasznos információt tartalmaz. A főoldalon egyből elénk tárul a telefonszámuk, pirossal kiemelve. Ezt 0-24/7 hívhatjuk, és tárcsázni sem kell, elég ha rányomunk a weboldalon. Arról is van egy rövid tájékoztató, hogy hogyan történik a szerelőhívás. Miután felhívtuk a számot, és elmondtuk a problémát, a vonal túloldalán lévő szakember célzott kérdéseket tesz fel, melyek segítségével fel tudnak készülni a munkára. Ha megszerezték a szükséges információkat, az eset sürgősségétől függő időtávon belül kiérkeznek a helyszínre, és virtuóz módon elhárítják a hibát. 

A teljesség igénye nélkül, szolgáltatásaik közé tartozik a vízszerelés, duguláselhárítás, csőtörés javítás, csatornázás, csatornakamerázás és fűtésszerelés is. Bármilyen problémátok akad a víz- és fűtésrendszerrel, jusson eszetekbe az “SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében” szlogen, és hívjátok a vízszerelés.net szakembereit!