Azonnali vízszerelés a kertben

Megváltozott a véleményem a kertművelésről

Nagyon szeretem, hogy kertes házban lakunk, mert mindenem a kertészkedés. Persze azért még emlékszem, milyen furcsán néztem gyerekként a saját szüleimre, amikor azt láttam, milyen hosszan el tudnak babrálni a kertben. Gyerekként nem igazán kötött le a kerti tevékenység, és soha nem értettem, mit lehet ebben szeretni. Számomra a kertészkedés ugyanis monoton és unalmas volt. Aztán lássatok csodát, felnőttem, és megértem a feladathoz. Ma már rettenetesen zavar a város zaja, és munka után vagy a hétvégén nagyon szívesen merülök el a kert adta lehetőségekben, feladatokban. Persze egy kert gondozása meglehetősen nagy felelősség és sok munkával is jár. Ezt most éreztem meg, hogy vízszerelés azonnal címszóval kellett keresnem szakembert, kerti probléma miatt.

Vízszerelés azonnal, Budapest területén? Velük lehetséges!

A tél beállta ugyanis nem igazán kedvez a kerti öntözőrendszernek, vízvezetékeknek. És idén úgy tűnik, én sem úsztam meg problémamentesen ezt az időszakot. Azt vettem észre ugyanis, hogy valami baj lehet a kerti csappal, mert bár megpróbáltam elzárni, mégis jelentősen megugrott a vízszámlám, és nem igazán tudtam magyarázatot adni rá, hogy miért. Tömítés problémára gyanakodtam, de mivel nem vagyok szakértő, azonnali segítséget kértem a megfelelő csapattól. A vizgazfutesszerelo24.hu csapatával egy ismerősöm állt kapcsolatban, aki nagyon jó referenciát adott róluk, így én is bizalommal fordultam feléjük. Ami már a honlapjukon nagyon szimpatikus volt, hogy nem végeznek kóklermunkát. Több, mint harminc év szakmai tapasztalattal a hátuk mögött látogatnak ki az ügyfélhez, ráadásul a munkájukra garanciát vállalnak!

És ha ez nem lenne elég, a munkavégzésről számlát adnak, amelyet akár a biztosítónk részére is bemutathatunk. Így nagyobb javítás, karbantartás esetén még költséget is spórolhatunk meg a munkálatok végeztével. Ha sürgős a probléma, akkor sem kell megijednünk, a kollégáik ugyanis non-stop állnak az ügyfelek rendelkezésére telefonon. A telefonos konzultáció ráadásul ingyenes! És ha sürgősnek ítélik meg a munkavégzést, a kollégák Budapest és Pest megye területén akár egy óra alatt kiérkeznek a helyszínre! Ha a kiszállást követően történik is munkavégzés, nem számítanak fel kiszállítási díjat sem! Nem ijednek meg tőle, ha a vízszerelésre azonnal kell sort keríteni. Mindenben jártasak, ami vízszereléssel, vízvezetékszereléssel, vagy akár csatornázással kapcsolatos.

Így bár én kerti csap javításához fogom felvenni velük a kapcsolatot, akkor is ajánlom a csapatot, ha duguláselhárítás miatt kerestek segítséget, vagy ha csatornázás kapcsán lenne szükségetek szakemberre. De ugyanígy kisebb probléma esetén is bátran forduljatok hozzájuk. A honlapjuk alapján a csapat ugyanis WC szereléssel, fürdőkád felújítással, csaptelep javítással is foglalkozik.