Acéllemezekkel is fel lehet dobni a kertet

Nem mondanám magamról, hogy profi vagyok a kertrendezésben vagy éppen a növénygondozásban, azonban az elmúlt években a hobbimmá váltak ezek a tevékenységek.

A nyári szabadidőm nagy részét azzal töltöttem, hogy a saját kertemet alakítottam át. Igyekeztem új stílusokkal és praktikákkal kísérletezni, hogy valami igazán szokatlan dolgot tudjak alkotni.

Persze hozzá kell tennem, hogy nagy segítségemre volt a párom is, aki nagyon jól ért a design ötletek kivitelezéséhez. Amikor elmondtam neki, hogy acéllemezekből összeállított szobrokat szeretnék elhelyezni a kertben, azonnal felkereste a https://acelpartner.hu/kereskedelem oldalt, és máris hozzálátott a tervezéshez.

Minden alapanyagot az acelpartner.hu-ról szereztünk be, ugyanis ezt a céget tartjuk a legjobb választásnak, amennyiben acélfeldolgozásról van szó. Immár több mint két évtizede vannak a szakmában, vagyis rengeteg tapasztalattal rendelkeznek acéllemezek méretre vágása, illetve eladása terén.

Ha az Acélpartner Kft. honlapjára kattintva a menüben megkeressük a “Kereskedelem” menüpontot, részletes tájékoztatást kaphatunk arról, hogy pontosan mekkora és milyen típusú melegen hengerelt acéllemezekhez juthatunk hozzá az acelpartner.hu szolgáltatásai révén.

Amennyiben elolvassuk a https://acelpartner.hu/kereskedelem oldalon található leírást, megtudhatjuk, hogy az acéllemezek méretének igen széles skálája érhető el az Acélpartner Kft. jóvoltából. 3-300 mm vastag, 1500-2500 mm széles és 2000-12000 mm hosszú lapokat is vásárolhatunk.

Az acelpartner.hu weboldalát böngészve azonban arra is fény derül, hogy ez a cég nemcsak értékesítéssel, hanem egyéb tevékenységekkel is foglalkozik. Szolgáltatásaik közé tartozik például a lángvágás, a plazmavágás, a hegesztési gyök előkészítés (azaz élettörés), a gépi forgácsolás, a felülettisztítás és a lemezlakatos munkák elvégzése is.

Ezek közül fontos lehet kiemelni a lángvágást és a felülettisztítást is, hiszen ezek a munkafolyamatok szorosan összekapcsolódnak. Amint azt az acelpartner.hu tájékoztatójából megtudtam, a lángvágást az Acélpartner Kft. három darab CNC vezérlésű lángvágóval és csakis tiszta propángázzal végzi.

Igényelhető továbbá felülettisztítás is, amelynek köszönhetően esztétikus, vágási nyomoktól mentes felületet kaphatunk a lángvágást követően. Ezt a folyamatot szemcseszóró berendezés segítségével végzik.

Ebből is látszik, hogy az acelpartner.hu oldalon elérhető szolgáltatások mennyire sokszínűek, és hogy milyen magas színvonalat biztosít ezek során az Acélpartner Kft. Aki acélmegmunkálásban gondolkozik vagy acéllemezeket venne, az ne is keresgéljen tovább. Ha a https://acelpartner.hu/kereskedelem oldalt választjuk, azt bizonyosan nem bánjuk meg!