Tetoválás eltávolítás. De hogyan?

A múlt héten az egyik barátnőmmel kertészkedtünk, amikor szóba került, hogy a régi, már nem szép tetoválásomat el szeretném távolítani, de nem tudom melyik módszer válasszam. Mivel neki volt már ebben tapasztalata, így tudtam, hogy tud majd tanácsot adni. És így is lett. A Kelemed Plasztikát ajánlotta. Elmondása szerint az oldalukon minden fontos információról tudok tájékozódni a tetoválás eltávolítás kapcsán így eldönthetem, hogy melyik eljárással szeretném eltávolítani, melyik lenne számomra a legmegfelelőbb.

Így is lett. Miután végeztünk a kinti munkával és egyedül maradtam, rákerestem a Kelemed Plasztika oldalára.

A tetoválás eltávolításról nagyon sok dolgot írtak és több módot is felvázoltak arról, hogyan lehet eltüntetni őket. Mindegyikről részletes leírást találtam, így nem volt nehéz a választás. Lehet választani lézeres eltávolítást, vagy plasztikai sebészeti beavatkozást. A plasztikai beavatkozáson belül lehet választani a kimetszés és bőrvarrat, a szukcesszív kimetszések, gyökeres kimetszés és bőrpótlás illetve a bőr expander beültetéssel végzett gyökeres eltávolítások közül.

Az oldalon minden szolgáltatásnak az ára is fel van tüntetve teljesen korrektül, így még ez sem hagyhat bennünk kérdőjelet.

Ha pedig másra lenne szükséged, nem tetoválás eltávolításra, akkor sincs gond. Nagyon sok mindent vállalnak, mint pl. mellplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, fenékplasztika, intim műtétek, arcfiatalítás, szemhéj/ajakplasztika és még sorolhatnám. Vállalnak esztétikai beavatkozásokat és műtéteket is, így nagy eséllyel a mi vágyunknak megfelelő kezelést is megkaphatjuk itt.

Amennyiben tájékozódni szeretnél még a plasztikákkal kapcsolatosan, akkor nem csak a honlapjuk áll a rendelkezésedre, hanem még egy szakmai blog is. Itt közérthető és érdekes, hasznos blog cikkek olvashatóak, amikből sokkal többet megtudhatunk a kívánt kezelésről vagy műtétről. Érdemes lehet a blogjukat is megnézni. Hiszen amint látszik is, a Klemed Plasztika célja az, hogy az embereket informálja és segítse, hogy a legjobb döntéseket tudják hozni.