A kertészkedéshez a megfelelő nyomtató is elengedhetetlen

A kertészkedést a mai modern környezetben sokféleképp lehet űzni, de én szeretem, ha mindent kézben tudok tartani. Szó szerint.

Éppen ezért elengedhetetlen számomra, hogy a nyomtatóm mindig jól működjön. Nyomtatni általában új növényekről szóló infókat, növény ápoló szereket és egyéb ilyen hasznos dolgokat szoktam, amiket aztán gondosan elteszek az erre kinevezett mappába, így pontosan tudom, hol kell majd legközelebb megkeresnem. Édesanyám a receptjeit szokta így tárolni, én meg kicsit átvariáltam a saját hobbimnak megfelelően.

Szóval elég rosszul ért, hogy az Epson nyomtatómból kifogyott a patron. Persze ez általában nem lenne akkora probléma, hiszen Epson tintapatront sok helyen lehet kapni, a jelenlegi helyzetben azonban nem gondoltam okos döntésnek, hogy felkerekedjek csak egy tintapatronért. Szóval elkezdtem kutakodni a neten. Kicsit féltem a dologtól, mert azért a tintapatronok nem olcsók, sokszor kerülnek majdnem annyiba, mint egy új nyomtató plusz még akkor a szállítási költség is… De az oldal, amit találtam teljesen megnyugtatott!

Az itt talált nyomtató alkatrészeket nem csak hogy kitűnő áron, de szállítási költség nélkül kiszállítják. A választék amúgy rendkívül sokoldalú: a tintapatronoktól elkezdve az alkatrészekig szinte mindent lehet kapni. Még festékszalagot is… mondjuk szerintem ez már elég kevés nyomtatóba való, mert hogy a többség már tintasugaras minimum, de annyira nem értek hozzá, úgyhogy lehet, hogy nincs igazam.

Na, de én ugye kiválasztottam az oldalon, hogy Epson tintapatron kell, meg azt is, hogy milyen típusú a nyomtató. Innen már ment minden, mint a karikacsapás. A biztonság kedvéért, azért megnéztem az általános szerződési feltételekben, hogy, mit kell csinálni, ha esetleg nem vagyunk elégedettek a termékkel. A honlap alapján a szerződési feltételektől a szállítást követően 14 napig lehet, ami az általános idő az online vásárlások esetén, úgyhogy semmi vész. Ami érdekes volt, az az, hogy készpénzes fizetést csak nagyobb összegek esetében, és a saját szállítójukon keresztül lehet igénybe venni. Tehát a GLS-nél, még ha utánvétbe veszed is a patront az én esetemben, akkor is kártyával kell fizetni. Én ezt nem tartom különösebben egy rossz opciónak, szóval bátran megrendeltem a patront.

Minden gond nélkül meg is érkezett az Epson tintapatron, be is raktuk, és azóta kedvemre nyomtathatom a kertészeti cikkeket, tápanyag listákat és egyéb ilyen hasznos dolgokat. Ha esetleg nektek is patronra lenne szükségetek, csak ajánlani tudom őket: olcsón, gyorsan szállítanak minőségi árut. Ráadásul a lábadat se kell kitenni értük a házból.