Kertészkedés után jól esik egy jó kávé

Az egész napos kertészkedés után mindig szívesen ittam egy jó kávét vagy egy finom jégkását. A kertészetben, ahol dolgoztam volt kávéfőzőnk de még egy jégkásakészítőnk is. Munka után a kollégákkal mindig ittunk valamit és közben átbeszéltük a következő napi teendőket. Azonban sajnos a múlt héten elromlott a kávéfőző és a jégkásakészítő is. De szerencsére az egyik kollégának volt ötlete a megoldásra.

Mindenképpen szerettünk volna az elromlott gépek helyett újakat venni de az volt a kérdés, hogy honnan. A kollégám vetette fel a Dealer – Gastro & Ice Dealer webáruházát. Azt mondta, hogy ők a fagylaltgépüket is onnan rendelték, és nagyon elégedettek voltak velük. A kiszállításban is segítettek és a gép is nagyon jól működik. Nem is kellett ennél többet mondani, közösen megnéztük az rdealer.hu honlapját. Nem sokat gondolkodtunk, kiválasztottunk egy két karos kávégépet, és találtunk egy nagyon klassz jégkása készítőgépet is. Megrendeltük a gépeket és telefonon még leegyeztettük a szállítási és garancia információkat is.

Amikor hazaértem, kíváncsiságból még körülnéztem a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalán. Arra gondoltam, hogyha találok egy jó kis pizzakemencét akkor egy olyanba befektetek. Elég gyakran eszünk otthon pizzát, van egy nagyon jó pizzatészta receptünk is, viszonylag ritkán szoktunk rendelni. Azonban a sütőnk annyira nem alkalmas pizza sütésére. És az rdealer.hu honlapján találtam is egy nagyszerű pizzakemencét, sőt egy másik nagy kedvencemhez, a lángoshoz is találtam lángossütőt és csepegtetőt.

Másnap elmeséltem a kollégámnak, hogy az ötletének köszönhetően a pizzázáshoz és a lángosozáshoz is felszerelkeztem. A megrendelt kávéfőző és jégkásakészítő kiválóan működik, így mindig tudunk inni egy finom italt munka után, hála az rdealer.hu termékeinek.